![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhX1BHoY8Bqb_Mq4RiSxrBJZmKUu9N0LPvnjEu9La2dAcDV8g_gyYl9Kq6nOFK7FjPwVuRRhetxF4KT_yABEhySWIhgj_rvpJ8C36hyphenhypheng2HLTfnG4bS8bL5Ch9v1OAhbKk8iRS84Izkne-AZ/s320/lollorosso.jpg)
Vaja läheb (ühele):
ca 1 cm pakusune viil fetajuustu
peotäis lollorosso salatit
pool apelsini
10 kirsstomatit
mõned rohelised oliivid
oliiviõli
sidrunimahla
suhkrut
purustatud musta pipart
oreganot
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhvifWrPCcfPdbOl6YT08KKmTP53vI4bpoEM_BTA_eWD_qVJOQ67F6tE1z5fMH_Y1nd-qGxp4Z1Wcunz1NDe98iLOMmfGdNmlsL2XugGpR6Ajmbm_aKnZuzR9UXO0SM2i4HSCaYIjpZWXMH/s320/fetasalat.jpg)
Eile sain turult esimese pundi Eestis kasvatatud lollorosso salatit, mis oli hästi kähar ja hästi lilla - väga super; täna panin selle salatisse. Apelsini lõikusin ratasteks ning rattad asetasin tükeldatud lollorosso peale, poolitasin ka kirsstomatid ning lisasin salatile; puistasin peale mõned oliivid. Valasin üle oliiviõliga ning pigistasin sidrunist rohkelt mahla peale; sidruniga panen alati ka veidi suhkrut. Asetasin salatile ca 1 cm pakususe fetajuustuviilu ning külvasin üle purustatud musta pipra ja oreganoga. Ühe asja ainult unustasin - mul oli ka päiksekuivatatud tomatitega ciabatta, mida oleks võinud kõrvale hammustada, aga selle avastasin kahjuks siis, kui salat juba otsas oli...
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar