kolmapäev, 2. veebruar 2011

Toidublogijad tulevad blogidest välja

Viimasel ajal tegutsevad toidublogijad päris sageli samal lainel. Kui seni külastasime restorane, nautisime head toitu ja seltskonda, siis sel korral tuleme ise oma blogidest välja ja pakume kõigile huvilistele midagi oma lemmikutest.

Nimelt sel nädalavahetusel, 5. ja 6. veebruaril, on Solarise keskuse aatriumis avataud pop-up kohvik, kus kahel päeval pakuvad 10 toidublogijat valdavalt just küpsetisi. Idee eestvedajaks on MTÜ Maitseklubi ning kohvik on avatud vaid laupäeval ja pühapäeval alates kella 12-st kuni kooke jätkub.

Laupäeval on oma küpsetistega kohvikus:
Mari-Liis - Siit nurgast ja sealt nurgast
Tuuli - Ise tehtud. Hästi tehtud.
Piret - Puhas rõõm
Liina - Aglio e Olio
ja mina

Pühapäeval on kohvikus kohal:
Ragne - Kokkama Ragnega
Kätrin - Kätrini kokkamispäevik
Elis - Elis köögis
Katrin - Harilik pliiats
Priit - Profa köögipool

Kui kooke küpsetada ning üheks päevaks kohvikut teha tundus päris põnev idee, siis projektiga kaasneva ennast ja kooki tutvustava video tegemine polnud just väga ahvatlev. Üks asi on enda emotsioone kirjalikul kujul väljendada, hoopis teine ja mitte nii meeldiv on kaamera ees juttu rääkida. Videost on hästi näha, kuidas kokakoolis toimunud filmimise ajal end wok-panniga mõnusalt ära kõrvetan…



Nii videos kui kohvikus valmistan maailma parimat porgandikeeksi, mille retsept on olemas nii minu blogis kui raamatus "Maitseelamused tervise heaks". Otsustasin teha seda imemaitsvat ja koostise poolest väga tervislikku küpsetist, kuna see peegeldab väga hästi minu toitumisalaseid väärtushinnanguid. Ka kohvikus pakutav keeks on eriline oma koostisainete poolest - küpsetise koostises saavad olema vabaltpeetavate kanade munad, maheporgandid ning mahesuhkur.

Olete kõik oodatud laupäeval ja pühapäeval Solarise keskusesse kooke maitsma!

3 kommentaari:

  1. väga väga tore ettevõtmine! ja mul on nii kahju, et ei saa teid kõiki ise vaatama ja näpuga katsuma tulla. samas on ka video vahendusel tore tutvuda. nii et tere :)

    VastaKustuta
  2. See porgandikeeks on tõesti maailma parim! :)
    Edu teile kõigile!

    VastaKustuta