teisipäev, 11. mai 2010

"Maitseelamused tervise heaks" raamatu esitlus

Nüüd on raamatu "Maitseelamused tervise heaks" esitluse aeg ja koht selgunud - esitlus toimub sel neljapäeval, 13. mail kell 18.00 Viru Keskuse Rahva Raamatus (kaupluse teisel korrusel).

Räägin oma teest tervisliku toitumiseni, tervisliku toitumise olemusest, raamatu sünnist ja pakun ka enda valmistatud küpsetisi.

Esitlusele on oodatud kõik sõbrad-tuttavad, ka blogilugejad, keda ma kunagi näinud pole ja üldse kõik, kes tervislikust toitumisest huvitatud on. Vabalt võite kaasa võtta ka lapsed, ma ei oota seal piinlikku vaikust; lapsed teevad vaid rõõmu :)

Rahva Raamat lubas enda poolt teha sel õhtul üritusel osalejate jaoks esitletavale raamatule soodushinna. Soovijad saavad raamatusse ka autogrammi.

6 kommentaari:

  1. Muhe! Edu! Martin & Eveli & Kutt Kaarel & VP :)

    VastaKustuta
  2. Oh, et ma ka nii hilja seda postitust lugesin :(
    Igatahes tuult tiibadesse sellele raamatule ja kõike paremat autorile :)

    VastaKustuta
  3. Oeh ja näe mina lugesin seda teadet alles 1,5 kuud hiljem. Oleks ka raudselt kohal olnud, sest sinu retseptid on mu lemmikud. Igaljuhul palju edu ja ootan aga uusi retsepte.

    Merle

    VastaKustuta
  4. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta