Retsept ilmus ka tänases Postimehe Arteris.

Vaja läheb (2-le):
praadimiseks sobilikku oliiviõli
1 mugulsibul
1 paprika
6 tomatit
2 küüslauguküünt
soovi korral jupp tšillit
punt peterselli
0,5 tl meresoola
1 tl muscovado suhkrut
purustatud musta pipart
Serveerimiseks: pastat ja parmesani

Haki kõik komponendid tükkideks. Prae madalal kuumusel oliiviõlis hakitud sibulad ja paprika, kuni need pehmenevad, lisa tomat, küüslauk ja soovi korral ka tšilli ning hauta madalal kuumusel ajaliselt umbes 20 minutit (suuremat kogust valmistades on ka hautamisaeg veidi pikem). Maitsesta peterselli, soola, pipra ja muscovado suhkruga.
Tomatikaste sobib serveerimiseks kuumalt meelepärase pastaga; peale puista riivitud parmesani. Samuti võib tomatikastme purki panna ning säilitada talveks.
Nii tore oli Sind ja Hugot kohata lausa ajalehes! Retseptid ka väga head. Tubli oled! Terv Triin
VastaKustutaMa ei tea, kuidas mul aastate jooksul see postitus kahe silma vahele on jäänud, aga täna sai see retsept koduaia tomatitega järgi proovitud ja I M E L I N E!!! :)
VastaKustutaAitäh, Silvia! Ma just ka eile tegin (ka talveks purki) ja pean samuti tõdema, et see on ikka ülihea.
KustutaDenizli
VastaKustutaAnkara
Antep
Bursa
Eskişehir
XOO