Maasikahooajal läksid toorjuustukoogi sisse marjadena loomulikult maasikad ning lisaks ka valge šokolaad.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi43Xp-AYXv6KzrorgeqWDT4Djcg1wKRd3yNyA7zVzxoSC3v3yasERJklJR18eK1OfPRvWuWZ5XkzI8Inu6Kn-cbLAmJjuzIHrlUayp_nu8yX98mjY_t_lygkmH_On0ZUxQwMI3nd6BkFp0/s500/toorjuustukoogike.jpg)
Põhi (6 väikest portsjonvormi):
100 g digestive küpsiseid
50 g võid
Täidis:
1 muna
50 g rafineerimata roosuhkrut
250 g mascarponet
75 g hapukoort
2 sl sidrunimahla
100 g valget šokolaadi
100 g maasikaid
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjPWflC8E8LUMo0ru4b5iZKBk8-gCOEU4hGEaf1N8cICxCGe_a3hxhUFOL0glM5_vpRpTsyIgpFigBbBpNloMP3m4pyTp1FhV6bBLrJuUt91VltD4mT-T73zrRF3IQ9o_PUXyqkS5O8SlfN/s500/toorjuustukoogike_1.jpg)
Purusta küpsised ja sega sulatatud võiga. Jaota võiga segatud küpsisepuru võrdselt portsjonvormide põhja ja suru tihkeks. Täidise jaoks vahusta muna kergelt suhkruga; jätka vahustamist madalate pööretega ja lisa osade kaupa toasoe mascarpone, hapukoor ja sidrunimahl. Sulata vesivannil valge šokolaad (valge šokolaadi sulamiseks piisab 40-45 kraadist, kõrgematel temperatuuridel läheb šokolaad tükki mitte ei sula). Lisa sulatatud šokolaad eelnevale segule ning sega ühtlaseks. Kalla segu portsjonvormidesse ning puista sisse (võimalikult väikesed) maasikad.
Küpseta vorme vesivannil 150-kraadises ahjus ca 45-50 minutit. Jahuta ja serveeri külmalt.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar