teisipäev, 15. juuni 2010

Kanarullid

Kanafilee tundub mulle üks "igavamaid" lihasid. Püüdsin seda täidisega veidi põnevamaks teha ning valmistasin kanarullid, mis maitsesid mulle enim just külmana.


Vaja läheb:
2 kanafileed
2 viilu prosciutto sinki
4 päikesekuivatatud tomatit
väike tükk tugevamaitselist juustu (nt pecorino)
1 tl kappareid
pool peotäit basiilikut
meresoola
purustatud musta pipart
oliiviõli

Tambi haamriga kanafilee võimalikult õhukeseks. Maitsesta kanafilee mõlemalt poolt soola ja pipraga. Haki päikesekuivatatud tomatid, prosciutto ja basiilik peenikeseks, riivi juust. Sega peenekshakitud komponendid omavahel, lisa kapparid ning tõsta täidis kanafilee keskele ja keera filee rulli. Kinnita rull nt hambatikkudega ning prae kanarulle oliiviõlis mõlemalt küljelt veidi pruunikaks. Tõsta kanafileed panniga ahju ning küpseta 210-kraadiga veel ca 20 min (kontrolli, et kana seest tooreks ei jääks). Minule maitsesid kanarullid jahtununa isegi rohkem kui kohe kuumast ahjust tulnutena.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar