reede, 25. september 2009

Veiselihasupp munanuudlitega

Teen suppe teenimatult harva. Supp pole lihtsalt minu jaoks isuäratav toit ning selle tegemine ei ole nii paeluv, samas juba sööma hakates maitsevad mulle päris mitmed (enda tehtud) supid. Leidsin Stockmannist ühe ilma E-aineteta Thai Choice vedela wokikastme ning ühed öko-puljongikuubikud, mida mõtlesin supileemele lisada ning teha üks mitte eestipärane supp.


Vaja läheb (2-3le):
ca 1,5-2l vett
1 aedviljapuljongikuubik
ca 170 g veiseliha (välisfileed)
3 porgandit
2 küüslauguküünt
punt spinatit
peotäis peterselli
1 punane paprika
pool porrut
2 pesa munanuudleid
musta pipart
3 spl Thai Choice vedelat wokikastet
idandatud mungube

Praadisin paksupõhjalises potis esmalt veiselihatükid ning lisasin porgandiviilud, küüslaugu, panin peale ka wokikastet ning musta pipart. Lahustasin puljongikuubiku keedetud vees ning valasin neile peale. Lasin umbes 10 minutit keeda, seejärel lisasin paprika, porru ning munanuudlid. Keetsin edasi umbes 5 minutit ning vahetult enne valmimist lisasin spinati ja peterselli. Valmis supile puistasin peale mungube. Sai küll teistsugune supp ning päris maitsev oli.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar