reede, 13. november 2009

Toit + internet = toidublogi - artikkel toidublogidest ajakirjas Marie Claire

Mul tegelikult puudus plaan seda postitust siin teha, kuna mulle tundus, et ma peaks sel juhul avama eraldi alateema "Edevuse laat", aga ma vaatan, et toidublogides on enda saavutuste eksponeerimine muutunud üleüldiseks normiks ja nii lähen minagi sellega kaasa - äkki pakub see tõesti ka toidublogi lugejatele huvi. Ajakirja Marie Claire novembrinumbris (eestikeelne variant), ilmus ajakirjanik Kristel Kossari sulest artikkel toidublogindusest (lk 54-56). Asjaosalistena sai intervjueeritud kolme erineva nišiga blogipidajat - Pillet, Sillet ja mind. Tõsi - ma ei pea saavutuseks, et mind intervjueeriti (mina end pakkuma ei läinud, ajakirjanik tundis ise huvi), kuna üldiselt tutvustan ma teile siin blogis enda publikatsioone mitte publikatsioone endast ja neil on ikka olemuslik vahe :) Artikli juures jäi minu jaoks õhku küsimus, mille järgi reastab ajakiri Marie Claire populaarsed toidublogid, kust tuleb see statistika…


Kui ma eelinfo põhjal selle ajakirja ostsin ja seda artiklit sealt otsisin, siis seda leides pahvatasin ma naerma - see artikkel on illustreeritud filmi "Julie & Julia" kaadritega ning mina olin seda filmi just paar päeva tagasi vaatamas käinud. Aga naerma ei ajanud mind mitte need fotod, vaid äratundmisrõõm, et selle filmi, toidublogi ja minu elu praeguse faasi ühisosa on hämmastavalt suur. See oli järjekordne märk! Jään siiski veel salapäraseks; kes filmi näinud, oskab ehk aimata :)

4 kommentaari:

  1. Aet, mina ka end pakkuma ei läinud, ajakirjanik kirjutas ja palus pildile :) Ma küsisin ka selle "edetabeli" kohta, aga vastust ma ei saanud. Usun, et see oli MC toimetuse enda järjestus?

    VastaKustuta
  2. Pille, ega ma ei arvagi, et Sa end pakkuma läksid :) Ära saa valesti aru :) Aga arvata võib, et see toidublogide TOP on ajakirjaniku enda subjektiivne järjestus/eelistus.

    VastaKustuta
  3. Aa, Pille ja veel - minu vanaema ja Sinu ämm jõudsid juba telefoni teel lobiseda selle artikli teemal ja meile kaasa elada, oled äkki isegi kuulnud :)

    VastaKustuta