neljapäev, 1. juuli 2010

Lugu minust ja minu raamatust

Bioneer.ee-s ilmus lugu minust ja raamatust "Maitseelamused tervise heaks".

7 kommentaari:

  1. Tubli töö.Palju õnne raamatu avaldamise puhul.

    VastaKustuta
  2. Väga armas ja soe raamat:)
    Raamatust leidsin ka selle blogi aadressi, kus nüüd pidevalt kiikamas käin ja kust uusi mõnusaid retsepte katsetan.

    Kaili

    VastaKustuta
  3. Kaili, rõõm kuulda, et raamat meeldis. Ja tere tulemast blogi lugema.

    VastaKustuta
  4. Tere! Olen siia blogisse mõned korrad sattunud, kui olen otsinud infot mahetoitumise kohta. Olen selle teemaga tutvust teinud ja tegelikult sooviksin, et meie pere toituks ka mahedalt. Pidevalt olen selle küsimuse ees, et kuidas seda oma materiaalsete võimaluste juures teha. Lihtsalt ei oska. Kas 2000 kuni 3000 krooniga kuus on see võimalik (2 täiskasvanut ja 2 last)? Meie linnas ei ole ka sellist poodi, kust saaks värskeid mahetooteid. Tean, kus müüakse mahe piimatooteid, mune ja on ka üks aiand, kust saab köögivilju. Olen mõnda toodet ostnud ja ka sepiku küpsetamist katsetasin. Kuidas see muuta elustiiliks ja tagada, et perel oleks alati ka midagi külmkapist võtta. Kui ma seda ei suuda, siis ikka minnakse poodi tavalise toidu järgi.

    VastaKustuta
  5. Anonüümsele - ma ei oska Sulle täpselt öelda, kas 2000-3000 krooniga saab pere mahetoiduga ära toita. Kõige odavam on mahetoitu kasvatada kindlasti ise; äkki Sul on selleks võimalus? 100%-liselt pere toidulauda mahedaks muuta on äärmiselt keeruline, seda ei suuda ka mina. Põhilised toorained, mida kasutan -teraviljatooted, munad, piimatooted, marjad ja köögiviljad annab aga küll hoida enamasti mahedana ja nendest saab juba ise kõike valmistada. Poest ostetava toidu osas jälgin, et ei sisaldaks kahjulikke E-aineid, alati ei peagi mahe olema.

    VastaKustuta
  6. Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.

    DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.

    VastaKustuta