
Vaja läheb (neljale):
2 spagetikõrvitsat
võid
oliivõli
4 tomatit
3 küüslaguküünt
pool peotäit peterselli
soola
kukeseeni
rasvast juustu

Lõikasin spagetikõrvitsad pikuti pooleks ning võtsin lusikaga seemneosa seest välja, määrisin pealt veidi oliivõliga. Nõgususse panin mõned viilud võid, tükeldatud küüslauguküüned, hakitud peterselli, puistasin soola ning kergelt praetud kukeseened. Sisse peitsin ka veidi juustu. Kõige selle peale panin poolekslõigatud tomatid (lõikepind allapoole) ning küpsetasin 200 kraadiga umbes 45-50 minutit. Veidi enne valmimist panin peale veel mõned viilud juustu. Küpse spagetikõrvitsa sisu meenutas tõesti pikki spagette, nii et nad on ikka oma nime väärilised. Mulle maitsesid spagetikõrvitsad täidetuna isegi rohkem kui tavalised suvikõrvitsad, nende "liha" on kuidagi tugevakoelisem ja mõnusam.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar