
Vaja läheb (2-3le):
ca 1,5-2l vett
1 aedviljapuljongikuubik
ca 170 g veiseliha (välisfileed)
3 porgandit
2 küüslauguküünt
punt spinatit
peotäis peterselli
1 punane paprika
pool porrut
2 pesa munanuudleid
musta pipart
3 spl Thai Choice vedelat wokikastet
idandatud mungube
Praadisin paksupõhjalises potis esmalt veiselihatükid ning lisasin porgandiviilud, küüslaugu, panin peale ka wokikastet ning musta pipart. Lahustasin puljongikuubiku keedetud vees ning valasin neile peale. Lasin umbes 10 minutit keeda, seejärel lisasin paprika, porru ning munanuudlid. Keetsin edasi umbes 5 minutit ning vahetult enne valmimist lisasin spinati ja peterselli. Valmis supile puistasin peale mungube. Sai küll teistsugune supp ning päris maitsev oli.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar