Minust

Toiduteema tekitab minus silmi säramapanevat kirge. Toiduvalmistamine on minu jaoks kunst ja looming ning ma tunnen rõõmu, et see on mu igapäevase elu lahutamatu osa. Mulle meeldib pidevalt katsetada midagi uut - proovida erinevaid maitsekooslusi või avastada uusi toiduvalmistamise võtteid.

Uute otsingute ajel käisin aasta Tallinna Teeninduskoolis kokakursustel, kus praktikatundides oli väga põnev õppida Eesti tippkokkade käe all. Restoranid ja heade kokkade looming tõmbavad mind ikka ja jälle kogema uusi maitsenaudinguid ning ammutama inspiratsiooni. Ja seda mitte üksnes Eestis - reisides meeldib mulle iga paiga kultuuri tundma õppida kindlasti ka läbi selle maa ja rahva toidutraditsioonide.

Hindan tervislikku, kvaliteetset ning ökoloogiliselt puhast toorainet, mis on maitsva ja täisväärtusliku toidu valmistamise aluseks. Viimastel aastatel olen hakanud märkimisväärset osa köögiviljadest ka ise oma aias kasvatama.

Head emotsioonid väärivad värskelt jagamist ja talletamist tulevikuks. Ma armastan toitu, aga sama palju naudin ma kirjutamist. Kirjutamine on minu jaoks parim mõtete väljendamise viis (soov ennast arendada viis mind magistriõppesse ajakirjanduse ja kommunikatsiooni eriala omandama). Need kaks minu kirge - toit ja kirjutamine - saavad kokku siinses toidublogis. Head avastamist!

Blogi “Aet köögis” leiad ka Facebookist.

Minuga saab ühendust aadressil: aet.trisberg ät me.com
Foto: Krista Kõiv