tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post5756411580030727401..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Esimesed päevad kokakoolisAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-90476691678517472942010-10-21T12:02:34.983+03:002010-10-21T12:02:34.983+03:00M.Kagan andis mulle ka tunde ku Teeninduskoolis kä...M.Kagan andis mulle ka tunde ku Teeninduskoolis käisin<br />hästi tore õpetaja on.Karimahttps://www.blogger.com/profile/05906845713597067677noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-56419134436479564142010-10-03T21:54:54.837+03:002010-10-03T21:54:54.837+03:00Agnessa, täiesti usukumatu, et nii uuendusmeelsed ...Agnessa, täiesti usukumatu, et nii uuendusmeelsed vanatädid olemas on :)<br />Sõidan just laevaga Soomest tagasi - käisin enda vanaema (73 a) juures. Ta on hiljuti käinud arvutikasutuskursustel ning sai nüüd endale sülearvuti. Sai tehtud talle konto meili, skype, õpetatud kuulama ja vaatama eesti raadioid ja telet, kuid FB olemasolu talle me ei tutvustanud :)Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-77990921983592421882010-10-03T11:25:39.911+03:002010-10-03T11:25:39.911+03:00Leidsin õppejõu Facebookist üles, aga kujutad ette...Leidsin õppejõu Facebookist üles, aga kujutad ette - eile lisasin seal sõbraks oma 90-aastase (!!!) Kanadas elava vanatädi, kes suhtleb seal täitsa vabalt! Postitab seintele jne. Uskumatu! :)Agnessahttps://www.blogger.com/profile/09791046464027247854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-29014106782980257592010-09-26T13:41:48.369+03:002010-09-26T13:41:48.369+03:00Aitäh, Marre.Aitäh, Marre.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-31683760031453834662010-09-26T13:40:21.372+03:002010-09-26T13:40:21.372+03:00Väga väga lahe, et oma varba sinna ukse vahelt sis...Väga väga lahe, et oma varba sinna ukse vahelt sisse said! edu ja põnevaid tegemisi!MARREhttps://www.blogger.com/profile/14634242205226731248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-77230360846440376862010-09-24T22:01:14.832+03:002010-09-24T22:01:14.832+03:00Leidsid üles? Samanimelisi on palju, aga pildi jär...Leidsid üles? Samanimelisi on palju, aga pildi järgi leiab ta üles. Ta on vist küll kõige vanem FB kasutaja maailmas :) Väga tore tädi ja imetlusväärne õppimisvõime tal.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-74488350542218815062010-09-24T21:52:34.196+03:002010-09-24T21:52:34.196+03:00Ma läksin su postituse lugemise järel Facebooki ja...Ma läksin su postituse lugemise järel Facebooki ja toksisin sisse Maria Kagani nime, sest ma tahtsin oma silmaga näha u 70-aastast eestlasest FB kasutajat. :)Agnessahttps://www.blogger.com/profile/09791046464027247854noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-32639729425667478952010-09-24T13:09:12.074+03:002010-09-24T13:09:12.074+03:00Seenesuppi teen tihti, puravikkudest, värske kapsa...Seenesuppi teen tihti, puravikkudest, värske kapsaga. Aga see supp tomatite, värske kapsa ja hapukapsaga, mida seal koolis tegid, väärib kindlasti järeleproovimist. Minu perele meeldivad ka ikka paksud supid, mitte n.n. lurrid. Supp peaks ka kõhtu täitma. Minu poolt on oodatud kõiksugused nipid ja retseptid, mida seal koolis teete. Mari-Liisile ka tänud nipi eest puravikkude leotamise kohta, mul kuivatatud puravikud ootavad talve.<br />Sinu suur blogilugeja PärnustAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-19679076440064010862010-09-24T11:03:18.553+03:002010-09-24T11:03:18.553+03:00Aet - kusjuures see, mis eile mulle muljet avaldas...Aet - kusjuures see, mis eile mulle muljet avaldas, oli ikka seeneborš. Suure õhinaga ajasin siin sinu muljeid lugedes sassi. See meie tehtud seeneborš oli küll lihapuljongi baasil tehtud. <br />Muide, otsisin just välja Salme Masso Seeneraamatu ja võtan kohe ka seenerassolniku tegemise ette. Miks ma küll seni olen arvanud, et seenesupp ikka pigem selline koorene-kreemine peab olema? Mitte et need kreemised mulle vähe maitseksid :)Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-80643221252227749692010-09-24T10:28:45.251+03:002010-09-24T10:28:45.251+03:00Tuuli, rahvusköökide kursust tasub tõesti võtta, e...Tuuli, rahvusköökide kursust tasub tõesti võtta, eks muljetan veel edaspidigi. Kas Sinu seenesupi puljong on liha baasil?<br /><br />Mari-Liis, ma lohutan Sind - üks põhjus, miks on hea alles järgmisel aastal õppima minna, on olmeline küsimus. See maja, kus praegu õpe toimub, on nõukogudeaegne monstrum Lasnamäe lõpus, kus on must, külm ja WC-uksed ei käi kinni (mitte lukku, vaid kinni!). Järgmisel sügisel kolitakse renoveeritud Majaka tänava majja, mis on ka linnale oluliselt lähedamal. <br />Seenesupp tasub tõesti ära proovida. Tänud ka puraviku-nipi eest. Aga hapukoort ma ikka 99%-se tõenäosusega sööma ei hakka...Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-67836565100967085242010-09-24T10:05:44.937+03:002010-09-24T10:05:44.937+03:00Nähh, ikka unustasin.Kui piisavalt aega pole, olen...Nähh, ikka unustasin.Kui piisavalt aega pole, olen kuivatatud puravikke leotanud kuuma veega. Siis piisab poolest tunnist.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-22358452235664819452010-09-24T10:02:43.484+03:002010-09-24T10:02:43.484+03:00Tänud muljeid jagamast, Aet.
Vaata ette, niimoodi ...Tänud muljeid jagamast, Aet.<br />Vaata ette, niimoodi hakkad veel hapukoortki sööma;):)<br />Supi proovin kindlasti ära, väga isuäratav.<br />Mul on nüüd veel rohkem kahju, et minu kursuse ajad mulle ei sobinud:( Aga eks jõuab veel. Seniks loen suurima heameelega sinu muljetest ja kogemustest.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-34799706982247108332010-09-24T09:02:48.481+03:002010-09-24T09:02:48.481+03:00Vahva ettevõtmine ja tore postitus. Edu!Vahva ettevõtmine ja tore postitus. Edu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-38805027273210078232010-09-24T07:45:49.503+03:002010-09-24T07:45:49.503+03:00Väga inspireerivad muljed. Mul nüüd ikka kindlalt ...Väga inspireerivad muljed. Mul nüüd ikka kindlalt plaan rahvusköökide teema järgmisena ette võtta. <br />Muide, usu või ära usu, aga eile õhtul keetsin just puljongi valmis, et valmistada oma praktikatunni (mida seal koolis nimetatakse laboratooriumiks :) ) lemmik ehk ... seeneseljanka :)))<br />Vaatasin, et minu versioon saab olema piisavalt erinev, kuigi ka see supp võlus mind oma maitsetega. Seen on absoluutselt superlisand vene köögi selgetesse suppidesse. Usun, et nii borš kui ka rassolnik seentega võivad väga maitsvad olla.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com