tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post3661738770014208400..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: KanapeedAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-18411441873615019062015-02-22T15:09:33.102+02:002015-02-22T15:09:33.102+02:00Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, ...Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed <br />erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.<br /><br />DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-26996771764143298502011-02-18T16:26:09.487+02:002011-02-18T16:26:09.487+02:00Eneli, ma arvan, et täisterajahu (vähemalt jämeda ...Eneli, ma arvan, et täisterajahu (vähemalt jämeda jahvatusega) ei sobi, kuna selles on kleepvalku oluliselt vähem kui nisupüülis. Kleepvalgu vähesuse tõttu ei hakka tainas elastselt kokku. Muidugi võid proovida ja tõestada vastupidist :) Mina sain nt piparkoogitaigna küll väga hea ja korraliku ka täisterajahust (küll aga rullida oli seda raskem).Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-25497701407520925752011-02-18T13:05:22.616+02:002011-02-18T13:05:22.616+02:00Tere, Aet! Väga isuäratavad!
Kuna mulle ka poe l...Tere, Aet! Väga isuäratavad! <br /><br />Kuna mulle ka poe lehttainas ei istu ja olen ikka mõelnud seda ise teha, siis küsiksin nõu jahu kohta. Kas kasutasid valget rafineeritud jahu? Kas näiteks täisterajahu kasutamine võiks ka lehttaigna puhul mõeldav olla või on selle kerkimisomadused liiga kehvad?<br /><br />Ette tänades,<br />EneliAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-67379508788069843632011-02-14T05:42:44.200+02:002011-02-14T05:42:44.200+02:00Mmmmm, kui isuäratavad need välja näevad. Kahju, e...Mmmmm, kui isuäratavad need välja näevad. Kahju, et ma proovida ei saa.<br />Hommikul lähen otseteed Whole Foodsi küpsetiste letti:)Kaisa-Maarjahttps://www.blogger.com/profile/06801263738050112006noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-59852084253271795542011-02-13T23:15:30.289+02:002011-02-13T23:15:30.289+02:00Õnnitlused nii TOPi kõrge koha kui lehttaina suure...Õnnitlused nii TOPi kõrge koha kui lehttaina suurepärase õnnestumise puhul! See ise lehttaina kokkurullimine on üks valu ja vaev ja kilplasetöö. Kusagil keskkooliajal võtsin selle hirmsas äraproovimistuhinas ette ja esimeseks ning viimaseks korraks ta jäigi. Edaspidi olen kergemat teed minnes allunud kaubanduse sügavkülmaletile:).Üllehttps://www.blogger.com/profile/12475397900125173762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-38673234006027529802011-02-13T13:21:52.539+02:002011-02-13T13:21:52.539+02:00Aitäh, Eva :) Küpsetised on tõesti väga maitsvad j...Aitäh, Eva :) Küpsetised on tõesti väga maitsvad ja täiesti autentse maitsega; kuju pole küll päris õige, aga need "liblikad" on ka päris armsad. See tainas inspireerib mind juba edasistele katsetustele.<br />Eva, proovi voltida nii, nagu mul õpetuses kirjas, äkki õnnestub Sul siis ka.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-32101102052446523732011-02-13T13:16:49.883+02:002011-02-13T13:16:49.883+02:00Väga tubli oled, vaatan, et lehttaigna tegemine on...Väga tubli oled, vaatan, et lehttaigna tegemine on Sul õnnestunud, väga isuäratavad küpsetised! Minul ei ole veel õnnestunud. Poe-lehttainas aga lihtsalt ei maitse.Eva@perenainehttp://www.perenaine.eenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-12626459835534897472011-02-12T17:07:09.933+02:002011-02-12T17:07:09.933+02:00Tänud õnnesoovide eest!
Jah, muidugi võib lehttain...Tänud õnnesoovide eest!<br />Jah, muidugi võib lehttainast kasutada, aga ma olen selline inimene, kes ei armasta lihtsaid lahendusi ja pean kõik ise tegema. Olgu see või lehttainas :) Poes müüdav lehttainas on tehtud margariiniga (sisaldab transrasvu), seda ma ei ostagi (kuigi lehttainas väga maitseb). <br />Aga kel poe lehttaina vastu midagi pole, siis lihtsam lahendus on muidugi seda teha valmis taignaga.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-77675487900924858002011-02-12T16:54:42.611+02:002011-02-12T16:54:42.611+02:00Tõepoolest, Aet, sa tegid ise lehttaina!See on ikk...Tõepoolest, Aet, sa tegid ise lehttaina!See on ikka paras nikerdamine:)<br />Õnnitlused ka muidugi!!!Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-63955592168443650962011-02-12T16:49:17.327+02:002011-02-12T16:49:17.327+02:00Palju õnne auväärse teise koha puhul! :)
Mis suhkr...Palju õnne auväärse teise koha puhul! :)<br />Mis suhkrukringlitesse puutub, siis põhimõtteliselt võiks ju lehttainast kasutada (kiire, lihtne, mugav)? Tegemise ja pildi järgi tundub küll sama...Heleenhttps://www.blogger.com/profile/14381357367794600332noreply@blogger.com