tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post3450945695036980880..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Rohkete lisanditega hommikumüsliAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-28414174417954512572011-04-11T23:05:46.538+03:002011-04-11T23:05:46.538+03:00Tere, Gunnel!
Panin päevalilleõlile retseptis ling...Tere, Gunnel!<br />Panin päevalilleõlile retseptis lingi külge. Viimasel ajal kasutan just seda praadimiseks. Kui ma õigesti mäletan, siis varem olen kasutanud Daveriti päevalilleõli praadimiseks. Kummalgi pole poslamasla maitset küljes. Ma ei kujutagi ette, kust sellist maitsega õli praegu saada - äkki nt Säästuka või Maxima mingid odavamad õlid? Või äkki Keskturult?<br />Ma poslamaslat väga kuumutamiseks ei julgeks kasutada, kui see on puhas rafineerimata õli, kuna rafineerimata õlid kuuma ei kannata. Ökomärgiga õlide rafineerimisprotsess toimub aga ilma kemikaalideta, sellepärast kasutan neid.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-18426225183020805632011-04-11T22:57:05.101+03:002011-04-11T22:57:05.101+03:00Aet, mis firma õli sa kasutad? Mina olen just ökop...Aet, mis firma õli sa kasutad? Mina olen just ökopoest päevalilleõli ostnud sellepärast, et sellel OLEKS poslamasla maitse. On toite, mis käivad just selle õige poslamaslaga. Nendel tavalistel Selveri omadel on just kõik lõhnad ja maitsed eemaldatud (desodeeritud, rafineeritud jne).<br />Küsin seda just sellepärast, et siis tean, missugusest päevalilleõlist ökopoes eemale hoida. :)Gunnelhttps://www.blogger.com/profile/12423348989966507079noreply@blogger.com