tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post4524580678465627351..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Maasikaraamat ja maasikatoidudAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-69260437381710926432011-07-27T23:24:20.805+03:002011-07-27T23:24:20.805+03:00Minul olid ka ootused maasikapasta suhtes väga kõr...Minul olid ka ootused maasikapasta suhtes väga kõrged. Foto pole tehtud küll kõige paremas valguses, kuid ka sama toidu fotol maasikaraamatus (mis on parema kvaliteediga) paistavad kuumutatud maasikad tuhmid. Värske maasikas mõjuks pasta sees ka minu arvates paremini.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-71126514024456987012011-07-27T22:34:02.670+03:002011-07-27T22:34:02.670+03:00Eile üks tuttav just kirjeldas ülivõrdes Constanti...Eile üks tuttav just kirjeldas ülivõrdes Constantino värsket pastat maasikate, krevettidega ja parmesanikorvis. Kujutasin ka ette värskeid maasikaid koos kõige sellega ja suu hakkas kohe vett jooksma. Sinu foto peal see keedus enam tõesti nii ahvatlev ei tundu. Tuleb vist ise teha- värskete maasikatega, idee on ju iseenesest väga hea..Marjuhttps://www.blogger.com/profile/02596472197072561228noreply@blogger.com