tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post4310861657559961476..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Lambapraad küüslaugu ja kadakamarjadegaAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-38393444749502932502019-12-09T15:27:07.153+02:002019-12-09T15:27:07.153+02:00Rasvast. Enne ahjupanekut tuleb eemaldada võimalik...Rasvast. Enne ahjupanekut tuleb eemaldada võimalikult palju rasva.<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12290774471042854350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-14201039601167013212009-09-08T07:23:40.257+03:002009-09-08T07:23:40.257+03:00Aitäh, Liisu! Sellel lihatükil oli säilinud väga v...Aitäh, Liisu! Sellel lihatükil oli säilinud väga vähe rasva - seetõttu siis ei saanudki "kasukamaitse" säilida. Tegemist oli ka tallekese mitte vana lambaga. Rasva puudumine seletab sel juhul ka lamba sisefilee "kasukavaba" maitse.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-76578991299424916182009-09-07T22:09:41.622+03:002009-09-07T22:09:41.622+03:00Lambarasva spetsiifiline maitse. Noorematel on sed...Lambarasva spetsiifiline maitse. Noorematel on seda maitset vähem - kõige parem on alla aastaste tallede liha. Vanemal lambal tuleb lihtsalt igasugu rasvaribakesed liha küljest ära lõikuda. Mida rohkem lõigud, seda vähem spetsiifilist maitset. Puhtal punasel lihal on seda imevähe - igatahes maitseainete kõrvalt ei tohiks tunda.Lauda-Liisuhttps://www.blogger.com/profile/14011450715680088102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-44812562487773135112009-09-07T16:24:17.253+03:002009-09-07T16:24:17.253+03:00Aga huvitav, millest see "kasukamaitse" ...Aga huvitav, millest see "kasukamaitse" tuleb lammastele; nende toitumisest?Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-46058357311436347362009-09-06T22:50:00.091+03:002009-09-06T22:50:00.091+03:00Meil oli eile laste kooliminekupidu ja ma tegin ka...Meil oli eile laste kooliminekupidu ja ma tegin ka ahjupotis lambapraadi:) Ma teen sellevõrra teisiti, et ei marineeri - sellel lambalihal, mis me ostame, ei ole kunagi "kasukamaitset" ja ma küpsetan 130 kraadi juures 4 tundi. Hea roog selles mõttes, et saab ise valmis. Maitsev ka muidugi:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com