tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post261448886593923820..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Lehttaigna-juustuküpsisedAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-36673194426876481882015-02-22T15:09:28.565+02:002015-02-22T15:09:28.565+02:00Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, ...Olen Mavis Calos, esindaja Aiicco kindlustus plc, anname välja laenu individuaalsed <br />erinevused usalduse ja au. anname laenu intressimääraga 2%. kui olete huvitatud võtke meiega ühendust selle ettevõtte e-pos (amaah.credit.offer@gmail.com) nüüd jätkata oma laenu üleminekudokumendi ok. kui teil on vaja laenu, et luua ettevõtte või kooli te olete väga teretulnud Aiicco kindlustus plc. Võite meiega ühendust võtta ka selle e-post: (maviscalos_laen_laenamine@outlook.com). saame üle kanda summa, mida taotletakse enne nädalas.<br /><br />DO YOU NEED LOAN FOR PERSONAL BUSINESS? IF YES CONTACT OUR EMAIL ABOVE TO PROCEED WITH YOUR LOAN TRANSFER IMMEDIATELY OK.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-27774818442555525582011-02-16T22:13:51.956+02:002011-02-16T22:13:51.956+02:00Ära häbene midagi :) Vaata mu eelmist postitust, k...Ära häbene midagi :) Vaata mu eelmist postitust, kus ma esimest korda lehttainast tegin. Kirjutasin ka seal, et lugesin 10 korda õpetuse läbi ja ikka päriselt aru ei saanud, aga katsetamise käigus selgus tõde.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-59169213915235252272011-02-16T22:10:46.559+02:002011-02-16T22:10:46.559+02:00Ahsoooo. Pärast seda selgitust on nagu lausa häbi,...Ahsoooo. Pärast seda selgitust on nagu lausa häbi, et kohe aru ei saanud :D Nüüd on arusaadav! Suur tänu! Jään huviga järgmist postitust ootama :)Mari-Liisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-38679702658065469792011-02-16T18:17:57.002+02:002011-02-16T18:17:57.002+02:00Tere Mari-Liis,
Rõõm kuulda, et leiad mu blogist ...Tere Mari-Liis,<br /><br />Rõõm kuulda, et leiad mu blogist enda jaoks midagi uut ja põnevat katsetada. Proovin seletada seda voltimist. Kolmeks keeran nii: jagan taigna mõtteliselt kolmeks osa, võib ka noaga teha peale märgid. Keeran ühe külje (st ühe osa kolmest) teisele peale ja teise (koos esimesega) kolmandale. Nagu rulliks, aga pigem tõstan. Taina suurus jääb siis kolmandik algsest, aga on paksem. Neljaks täpselt samal põhimõttel. Kas tundub nüüd arusaadav?Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-62069079175216603342011-02-15T17:37:58.516+02:002011-02-15T17:37:58.516+02:00Tere Aet!
Olen sinu blogi värske ja noor lugeja. ...Tere Aet!<br /><br />Olen sinu blogi värske ja noor lugeja. Kuna olen juba praegu suur isetegemise fänn, siis kummardan maani su toredate retseptide eest! :)<br /><br />Mul on üks küsimus taigna tegemise kohta... nimelt lause "Rulli tainas ettevaatlikult 1,5 cm paksuseks nelinurgaks ja keera plaat kolmeks kokku...Seejärel rullida tainas taas suureks plaadiks ja keerata neljaks..." kohta. Ma ei saanud täpselt aru mida tähendab "keera kolmeks kokku" ja "keerata neljaks" <br /><br />Ka oleksid nõus seletama, et mismoodi kolmeks ja mismoodi neljaks?<br /><br />Mari-LiisMari-Liisnoreply@blogger.com