tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post2484432196065654513..comments2024-03-29T14:57:19.219+02:00Comments on Aet köögis: Ahjust tulnud forellifilee wokitud aedviljadegaAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-76888937301884269442009-07-10T21:28:06.221+03:002009-07-10T21:28:06.221+03:00Leelo - tore, et oled leidnud siit blogist katseta...Leelo - tore, et oled leidnud siit blogist katsetamistväärt retsepte. Tänan ka Sind retseptisoovituse eest, jätan selle meelde ning kui kala isu tuleb, proovin järgi. Hetkel elan täielikult kukeseenelainel :)Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-19659301160925017302009-07-10T17:35:21.028+03:002009-07-10T17:35:21.028+03:00Olen esmakordne siin lehel. :-) Ja leidnud mitmeid...Olen esmakordne siin lehel. :-) Ja leidnud mitmeid katsetamist väärt retsepte.<br />Oo, tekialune kala on kindlasti super hea! Kindlasti proovin seda, eriti pestoga, mis on üks minu lemmikuid.<br />Julgen siinkohal ka üht kala (lõhe või forell) valmistamise retsepti soovitada. Fileeritud kala panna vormi, maitsestada meelepärselt ja lasta 10-15 min küpseda, siis lisada ananassitükid ja rõõsk koor ning peale riivitud parmesan või muu juust, mis meeldib ja veel 10-15 küpsetada. Olen seda rooga proovinud ka hallitusjuustuga, samuti väga maitsev. Meie pere kogemusest võin öelda, et kastet ja ananasse on alati liiga vähe! :-)Unknownhttps://www.blogger.com/profile/04021815311233352631noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-86136531988199061312009-05-17T23:20:00.000+03:002009-05-17T23:20:00.000+03:00Ei, ma pole kala "teki" alla peitnud. Mulle on mee...Ei, ma pole kala "teki" alla peitnud. Mulle on meeldinud üks forelli/lõhe valmistusviis, kus see küpseb vahukoores ja apelsinimahlas. Aga võtan su mõttest kinni ja proovin kunagi ära. Aga kõige lemmikum on mul lõhe seni siiski grillitult lõkke peal.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-64768636872655465252009-05-17T22:00:00.000+03:002009-05-17T22:00:00.000+03:00Mina ei suuda üldse mingit kala puhastada ja samut...Mina ei suuda üldse mingit kala puhastada ja samuti ei ole ma võimeline lõikuma tervet kana .... jeerum rääkimata veel jänestest .... <br /><br />Kas oled forelli või lõhet ahju pannes teki alla peitnud? Minu vaieldamatu lemmik. Minu tekk on iisimast iisim - Lehtsala tilliga majonees, mõnus paks kord kala peale ja riivsai peale. Teine tekk on pestoga, sel juhul riivsai jääb ära.Katrinhttps://www.blogger.com/profile/05096599240766809526noreply@blogger.com