tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post2224083426417099828..comments2024-03-27T18:50:55.471+02:00Comments on Aet köögis: Jõhvikad purgis… ja tuhksuhkrusAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-77042041706165466782011-09-06T10:02:41.415+03:002011-09-06T10:02:41.415+03:00kas keegi oskab öelda,kas pohlasid võib samamoodi ...kas keegi oskab öelda,kas pohlasid võib samamoodi säilitadaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-26329759397756526262009-09-21T12:47:45.521+03:002009-09-21T12:47:45.521+03:00Jõhvikaid tasub kindlasti purki panna, kui on koht...Jõhvikaid tasub kindlasti purki panna, kui on kohta, kus neid jahedas ruumis hoida -tõeliselt mõnusad "talvekommid". Aga miks mitte ka juba nüüd jõhvikatega maiustada; Anee pistis eile terve suure taldrikutäie üksi nahka, aga eriti meeldib talle seda taldrikut küünega kraapida, sealt saab ju magusat suhkrut :)Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-80106605428134943432009-09-21T10:07:09.436+03:002009-09-21T10:07:09.436+03:00no näed! just mõtlesin, et võtan sinuga ühendust j...no näed! just mõtlesin, et võtan sinuga ühendust jõhvikate vees säilitamise asjus-aga nüüd kõik puust ja punaseks ette tehtud. Aitäh:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.com