tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post1262267672320575211..comments2024-03-29T14:57:19.219+02:00Comments on Aet köögis: VeisesabaraguuAet Trisberghttp://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-50614852179421306412011-04-25T00:37:46.232+03:002011-04-25T00:37:46.232+03:00Liis - kujutan ette, et kirsiõlles hautatud veises...Liis - kujutan ette, et kirsiõlles hautatud veisesaba võib tõesti hea olla. Ja seda on alati tore kuulda, kui kellelegi blogi lugeda meeldib ning siit midagi kasulikku leiab.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-53544892296869056212011-04-24T21:47:14.612+03:002011-04-24T21:47:14.612+03:00Mina olen Sadama turult juba korduvalt neid sabatü...Mina olen Sadama turult juba korduvalt neid sabatükke endale koju tassinud ning hautanud nii veinis, puljongis kui õlles. Viimane kord tegin kriekis (Belgia kirsiõlu, mis juhtus reisijärgselt külmkapis olema) ning haudumisaeg venis 4tunnile, sest lastega pargis käik venis oodatust pikemaks ning see tulemus oli ikka täiesti super - kirsiõlu andis kergelt magusa maitse. Me sööme alati otse kontidelt, sest lastele kohtuvalt see kondijäramine meeldib.<br />Muide keedetud veisekeel on minu vanematekodus traditsiooniline sünnipäeva toit, mida emalt siiani ikka vähemalt korra paar aastas nõuame. <br />Kuna ma vist varem su blogi kommenteerinud ei ole, siis suur tänu sulle kirjutamast - ma olen ikka juba mõnda aega lugenud.Liishttps://www.blogger.com/profile/06455867426307051751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-49563460882612566002011-04-10T17:04:08.029+03:002011-04-10T17:04:08.029+03:00Heleen, proovi teinekord muidugi ka veisesaba. Eks...Heleen, proovi teinekord muidugi ka veisesaba. Eks iga ost on signaal müüjatele, et selline kaup läheb, kui tekib aina rohkem "julgeid", kes ostavad midagi muud kui praetükk või sisefilee.Aet Trisberghttps://www.blogger.com/profile/07849747105258478588noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3289679923030498085.post-83096270300948420522011-04-09T22:35:09.357+03:002011-04-09T22:35:09.357+03:00Just täna silmitsesin minagi Sadama turul sabajupp...Just täna silmitsesin minagi Sadama turul sabajuppe ning mõtisklesin, et kas neist ka head supipuljongit saaks :) Sel korral jäid ostmata, nagu ka veisekeel, kuid küll nende aeg veel tuleb!<br />Sinu valmistatud raguu tundub küll vägagi isuäratav!Heleenhttps://www.blogger.com/profile/14381357367794600332noreply@blogger.com